Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA MAZDA RX-8 1.3L 03-12 "Stage 2"

138,00 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Αποκτήστε το συγκεκριμένο προϊόν πληρώνοντας σε δόσεις

2 Άτοκες δόσεις των 69.00€

3 Άτοκες δόσεις των 46.00€

RV-95-155-RX8
Διαθεσιμότητα:
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα
Λεπτομέρειες
Η εταιρία DNA FILTERS έχει στην διάθεση μας ένα ακόμη νέο φίλτρο αέρος Στάδιο 2 για τα μοντέλο:- MAZDA RX-8 1.3L ‘03-‘12Σχεδιασμένο για να εγκατασταθεί «μέσα» στο φιλτροκούτι αντικαθιστώντας το εργοστασιακό φίλτρο αέρος. Η εγκατάσταση του φίλτρου «μέσα» στο φιλτροκούτι, διατηρεί τα επίπεδα θορύβου χαμηλά και η εφαρμογή παραμένει νόμιμη για χρήση στο δρόμο όσο το φιλτροκούτι διατηρείται κλειστό. Ταυτόχρονα η ισχύ, η ροπή και η απόκριση του γκαζιού είναι αυξημένη. Η τοποθέτηση του φίλτρου αέρος Σταδιο 2 είναι πολύ εύκολη, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τις οδηγίες τοποθέτησης που περιλαμβάνονται μέσα στην συσκευασία του φίλτρου της DNA. Η αποδοτικότητα του φίλτρου είναι πολύ υψηλή και φτάνει το 98% - 99% (ISO 5011). Έχει την δυνατότητα μεγάλου ποσοστού κατακράτησης της σκόνης, με αποτέλεσμα την υψηλή αποδοτικότητα φιλτραρίσματος. Η ροή αέρος του φίλτρου φτάνει το +13.78% παραπάνω από το εργοστασιακό φίλτρο. Το φίλτρο είναι σχεδιασμένο για Road, & Race χρήση.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣDNA
ΧΡΗΣΗSTAGE 2
ΜΑΡΚΑMAZDA
ΜΟΝΤΕΛΟRX-8 1.3L
Δωρεάν Αποστολή και Επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 12:00 και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την συνεργαζόμενη εταιρία αποστολής.

Μερικά από τα προϊόντα μας μπορεί να υπόκεινται σε ειδικούς όρους και προϋποθέσεις επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών θα βρείτε στους Όρους Αλλαγών & Επιστροφών Προϊόντων μας.
Συμβατότητα