Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

Πως να γίνετε Συνεργάτης

Πληροφορίες

Για την διατήρηση της αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας, η διαδικασία εγγραφής και ενεργοποίησης είναι αυστηρά για επαγγελματίες του χώρου.
Οι συνεργάτες χονδρικής επωφελούνται από προνομιακές τιμές στα προϊόντα μας καθώς έχουν πρόσβαση σε ειδικούς τιμοκαταλόγους χονδρικής μέσω του Site μας.Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να σας παρέχει άμεσα λύσεις και άρτια τεχνική υποστήριξη.

Διαδικασία

  • Εισάγετε τα πλήρη στοιχεία σας και τα στοιχεία τιμολόγησης.
  • Μόλις πιστοποιηθούν τα στοιχεία σας,θα λάβετε email επιβεβαίωσης ενεργοποίησης του λογαριασμού σας ως συνεργάτης χονδρικής.
  • Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, θα έχετε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής και δυνατότητα υποβολής της παραγγελίας σας, μέσω του Β2Β λογαριασμού σας. Για την διευκόλυνση των συνεργατών μας δίνεται η δυνατότητατης Γρήγορης Παραγγελίας. Απλά εισάγεται τον κωδικό του προϊόντος και την επιθυμητή ποσότητα.

Η δημιουργία Β2Β λογαριασμού έχει πολλά οφέλη:

Ολοκληρώστε τις παραγγελίες σας πιο γρήγορα, εκμεταλλευτείτε τις ποσοτικές παραγγελίες που σας παρέχουν τις μεγαλύτερες δυνατές εκπτώσεις και παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο την διαδικασία.