Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

Τρόποι Αποστολής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν θα βρείτε ένδειξη της κατάστασης διαθεσιμότητας του και του αναμενόμενου χρόνου αποστολής του, ως ακολούθως:

  • Διαθέσιμο: Παράδοση 2-5 μέρες: Το προϊόν υπάρχει προς αποστολή. Χρόνος αποστολής 2-5 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή επιβεβαίωσης της παραγγελίας (με την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος). Οι χρόνοι παράδοσης αφορούν σε διαθεσιμότητα των προϊόντων στην αποθήκη του καταστήματος και είναι ενδεικτικοί. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιείται. Εξαιρούνται οι εθνικές εορτές και αργίες, τα Σαββατοκύριακα καθώς και οι ημέρες που είναι κλειστή η αποθήκη μας.Αν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα από το κατάστημα απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Στις παραγγελίες που αφορούν προϊόντα διαθέσιμα προς παράδοση 2-5 μέρες τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρις εξαντλήσεως των διαθεσίμων αποθεμάτων.
  • Κατόπιν παραγγελίας: Παράδοση 30-45 μέρες: Ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά ή μέσω email, εντός 2 εργάσιμων ημερών για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος καθώς και για τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής.
    *Σε περίπτωση που ο προμηθευτής μας δεν μας έχει ενημερώσει έγκαιρα για τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Δωρεάν* Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

*Για αγορές άνω των 10 (δέκα) ευρώ.


Χρέωση Courier 6 (έξι) ευρώ για ποσά κάτω των 10 (δέκα) ευρώ.

Για αγορές με αντικαταβολή ισχύει η εφάπαξ επιβάρυνση 2 (€) ευρώ

Η Tecnomoto.gr στέλνει την παραγγελία μόλις συγκεντρώσει στις εγκαταστάσεις της όλα τα προϊόντα μέσα σε αυτή (με σκοπό να περιορίσει το κόστος αποστολής). Εάν επιθυμείτε ωστόσο να αποσταλεί η παραγγελία σας νωρίτερα, (χωρίς τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.