Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

Η Εταιρία

Σχετικά Με Εμάς

Η Tecnomoto Racing ιδρύθηκε το 1985, από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο της βελτίωσης της μοτοσυκλέτας και έκτοτε αποτελούμε συνώνυμο των προϊόντων βελτίωσης υψηλής ποιότητας, εκπροσωπώντας κατά αποκλειστικότητα τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς.

Πιστοί στις παραδόσεις μας, ακολουθάμε διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς, προσφέροντας στον πελάτη τα καλύτερα και πλέον σύγχρονα προϊόντα στον τομέα της βελτίωσης, ενώ παράλληλα προσφέρουμε την εγγύηση και την αξιοπιστία επίσημου κατασκευαστή.

Η Ιστορία Μας

Από το 1998 το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καλλιρόης 12, στη καρδιά του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα. Το έμπειρο προσωπικό μας και η ευρεία γκάμα προϊόντων βελτίωσης, καλύπτει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού.

Το 2023 ξεκινάει δυναμικά με τη δημιουργία του μεγαλύτερου e-shop προϊόντων βελτίωσης της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την εκπροσώπηση των κολοσσών του χώρου, φέρνοντας σας τα καλύτερα προϊόντα, ενώ παράλληλα προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.
Καλώς ήρθατε στην εποχή της Tecnomoto Performance. The No1 Performance Specialist