Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA MAZDA RX-8 1.3L 03-12 "Airbox Kit Stage 3"

556,00 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Αποκτήστε το συγκεκριμένο προϊόν πληρώνοντας σε δόσεις

2 Άτοκες δόσεις των 278.00€

3 Άτοκες δόσεις των 185.33€

4 Άτοκες δόσεις των 139.00€

5 Άτοκες δόσεις των 111.20€

6 Άτοκες δόσεις των 92.67€

AK-RX8MK3-S3
Διαθεσιμότητα:
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα
Λεπτομέρειες
Είμαστε πολύ περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι οι μηχανικοί της εταιρίας DNA έχουν σχεδιαστεί ένα νέο φίλτρο αέρος Στάδιο 3 «Air Box Kit» για το περίφημο “Wankel Powered 'RX8” με κωδικό: AK - RX8MK3 - S3. Λαμβάνοντας υπ 'όψιν το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του κινητήρα που απαιτεί μια «ομαλή» διέλευση του αέρα και πολύ υψηλή ροή αέρα, η DNA για να εκτελέσει άψογα, έχει σχεδιάσει ένα πολύ μοναδικό «σφιγκτήρα για το φίλτρο, το οποίο διαθέτει ένα βελτιωμένο Βεντούρι και ένα ωραίο ομαλό αεροδυναμικό σχήμα, προκειμένου να εξαλειφθούν οι 'αναταράξεις' και να αυξήσει τη ροή του αέρα ώστε να μην 'χαλάσει' o αισθητήρας MAF. Στο Κιτ περιλαμβάνεται ένα σωληνας CNC αλουμίνιο σε μαύρη ανοδίωση με υποδοχή για τον αισθητήρα MAF, το οποίο αντικαθιστά τον πλαστικό εργοστασιακό σωλήνα του MAF, που είναι «ένα κομμάτι» το οποίο ενσωματώνεται με το φιλτροκούτι. Ο σωλήνας MAF της DNA έχει διάμετρο 86 χιλιοστά, ακριβώς όπως και ο εργοστασιακός. Προαιρετικά ο σωλήνας MAF της DNA, θα είναι διαθέσιμος σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό το κιτ στάδιο S3 αυξάνει τη δύναμη και τη ροπή και παρέχει κορυφαία προστασία στο RX8, καθώς και η αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος είναι πολύ υψηλή και φτάνει το 98% - 99% προσφέροντας τη μέγιστη προστασία του κινητήρα! Η ροή αέρος του φίλτρου είναι πολύ υψηλή όπου φτάνει το +69,66% παραπάνω από το εργοστασιακό φίλτρο και φιλτροκούτι. Η απόκριση του κινητήρα είναι απίστευτη καθώς και ο ήχος. Προστατευτικό κάλυμμα με εποξική επικάλυψη και με διαφανές καπάκι Plexiglas, το οποίο προστατεύει το φίλτρο και κρατά έξω το ζεστό αέρα και τον κρύο αέρα μέσα και επιτρέπει να είναι ορατό το όμορφο φίλτρο DNA. Είναι έτοιμο προς εγκατάσταση, συμπεριλαμβάνει τις πληροφορίες τοποθέτησης, φωτογραφίες, και γραφήματα με την ροή του αέρα. Το φίλτρο είναι σχεδιασμένο για Road, Race και Track χρήση.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣDNA
ΧΡΗΣΗSTAGE 3
ΜΑΡΚΑMAZDA
ΜΟΝΤΕΛΟRX-8 1.3L
Δωρεάν Αποστολή και Επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 12:00 και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την συνεργαζόμενη εταιρία αποστολής.

Μερικά από τα προϊόντα μας μπορεί να υπόκεινται σε ειδικούς όρους και προϋποθέσεις επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών θα βρείτε στους Όρους Αλλαγών & Επιστροφών Προϊόντων μας.
Συμβατότητα