Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ WRS NANOTECHNOLOGICAL 10ML

24,00 €
SHIELDPRO10ML
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο

“WRS SHIELD PRO COVERING PROTECTIVE HYDRO AND OIL REPELLENT 10ML”

 

Η κρέμα WRS SHIELD PRO αντιπροσωπεύει μια επαναστατική πρόοδο στην προστασία των ζελατίνων WRS, χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογία.

 

Αυτό το υγρό, που παρέχεται σε ένα πρακτικό μπουκάλι 10 ml, δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις ζελατίνες μοτοσικλετών, αλλά έχει εξαιρετικά αποτελεσματική εφαρμογή σε κράνη και άλλα πλαστικά μέρη.

 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι εξαλείφει την ανάγκη χρήσης συγκεκριμένων προϊόντων καθαρισμού, καθώς δημιουργεί μια μόνιμη υδατοαπωθητική στρώση που απλοποιεί τη συντήρηση και διατηρεί την ομορφιά των επιφανειών.

 

Νανοτεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας:

Αυτό το προϊόν, χάρη στα νανομετρικά του σωματίδια, είναι σε θέση να διεισδύσει στα μικροπορώδη των πλαστικών επιφανειών, σφραγίζοντας τα πλήρως. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία είναι που κάνει το προϊόν μας μοναδικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

 

Κύρια χαρακτηριστικά και οφέλη:

- Μόνιμη Προστασία: Μόλις εφαρμοστεί, δημιουργείται μια μόνιμη στρώση που προστατεύει τις πλαστικές επιφάνειες από βρωμιές, έντομα και δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Δεν είναι απαραίτητο να ξανά εφαρμόζετε το προϊόν συχνά.

- Απωθητικό νερού και λαδιού: Αυτό το νανοτεχνολογικό στρώμα απωθεί όχι μόνο το νερό αλλά και το λάδι και άλλα υγρά, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ορατότητα και διαφάνεια.

- Simple Cleaning: εξαλείφει την ανάγκη χρήσης συγκεκριμένων προϊόντων καθαρισμού. Ένα απλό πανί από μικροΐνες αρκεί για να αφαιρέσει τη βρωμιά και να τη διατηρήσει σε τέλεια κατάσταση.

- Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα: Χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής του, επεκτείνει την ωφέλιμη ζωή των πλαστικών επιφανειών, μειώνοντας την ανάγκη αντικατάστασης κατεστραμμένων ζελατίνων ή κρανών.

- Ευελιξία χρήσης: Εκτός από τις ζελατίνες μοτοσυκλέτας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη γκάμα πλαστικών επιφανειών, όπως κράνη, φέρινγκ, καθρέφτες και πλαστικά μέρη οποιουδήποτε οχήματος.

 

Περιλαμβάνεται: μπουκάλι 10 ml, πανάκι για εφαρμογή, πανάκι για στέγνωμα.

 

 

Μια επένδυση για τη μοτοσυκλέτα και την ασφάλειά σας:

 

Το WRS SHIELD PRO είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό προϊόν καθαρισμού. Είναι μια επένδυση στην αντοχή και την ομορφιά της μοτοσυκλέτας σας, αλλά και στην ασφάλειά σας.

 

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, προστατεύει και βελτιώνει την οδηγική σας εμπειρία, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινη ορατότητα και μειωμένη συντήρηση.

 

Πλέον, ο καθαρισμός πλαστικών επιφανειών είναι απλός και αποτελεσματικός, χάρη σε ένα πανί από μικροΐνες, χωρίς την ανάγκη άλλων χημικών. Μην αφήσετε τη βρωμιά και τις καιρικές συνθήκες να καταστρέψουν το ταξίδι σας.

 

Δοκιμάστε το WRS SHIELD PRO και ανακαλύψτε πώς η νανοτεχνολογία μπορεί να απλοποιήσει τη συντήρηση των πλαστικών επιφανειών της μοτοσυκλέτας σας, προσφέροντάς σας μια λύση αιχμής για να τις διατηρείτε πάντα σε άριστη κατάσταση.

 

Αποθηκεύεται κατά προτίμηση σε θερμοκρασία μεταξύ 5°C και 30°C το μέγιστο.

Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣWRS
ΥΛΙΚΟPLEXIGLASS
Δωρεάν Αποστολή και Επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 12:00 και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την συνεργαζόμενη εταιρία αποστολής.

Μερικά από τα προϊόντα μας μπορεί να υπόκεινται σε ειδικούς όρους και προϋποθέσεις επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών θα βρείτε στους Όρους Αλλαγών & Επιστροφών Προϊόντων μας.
Συμβατότητα