Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA YAMAHA XT 660Z Tenere 08-14 Stage 2 Air Box filter cover

125,00 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Αποκτήστε το συγκεκριμένο προϊόν πληρώνοντας σε δόσεις

2 Άτοκες δόσεις των 62.50€

3 Άτοκες δόσεις των 41.67€

P-Y6E08-S2
Διαθεσιμότητα:
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Λεπτομέρειες
Air Box Cover Filter Stage 2 Με χαρά σας ανακοινώνουμε ένα καινούργιο φίλτρο αέρος υψηλής απόδοσης που μόλις κυκλοφόρησε η DNA για το Yamaha XT 660Z Tenere ’07-’09 Stage 2 . Αντικαθιστά το καπάκι αριστερά από το stock air box και αυξάνει σημαντικά την ροή του αέρα. Το νέο αυτό φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς και το αποτέλεσμα της ροής αέρος μπορεί να ποικίλει από το Stage 1 στο Stage 3.Όπως μπορείτε να δείτε και στο διάγραμμα, τα ποσοστά της ροής μπορούν να επιτευχθούν σε όλους τους συνδυασμούς. Ο συντελεστής κατακράτησης είναι 98-99%, κατά πολύ ανώτερος ενός μαμά φίλτρου, προσφέροντας κορυφαία προστασία στον κινητήρα σας. Το νέο αυτό φίλτρο υψηλής ροής έχει σχεδιαστεί για χρήση Road & Off Road. link
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣDNA
ΧΡΗΣΗSTAGE 2
ΜΑΡΚΑYAMAHA
ΜΟΝΤΕΛΟXT 660 Z Tenere
Δωρεάν Αποστολή και Επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 12:00 και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την συνεργαζόμενη εταιρία αποστολής.

Μερικά από τα προϊόντα μας μπορεί να υπόκεινται σε ειδικούς όρους και προϋποθέσεις επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών θα βρείτε στους Όρους Αλλαγών & Επιστροφών Προϊόντων μας.
Συμβατότητα