Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA SUZUKI DR 650 96-17

76,00 €
R-S6E09-01
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
Λεπτομέρειες
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ένα καινούργιο φίλτρο αέρος υψηλής απόδοσης που μόλις κυκλοφόρησε η DNAΓια το Suzuki DR 650 ‘96-‘09. Το νέο αυτό φίλτρο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστή από Έλληνες τεχνικούς, τοποθετείτε στο φιλτροκουτι χωρίς καμία μετατροπή και αυξάνει την ροή του αέρα κατά +33,6 %! Που μεταφράζετε σε αύξηση Ροπής, ιπποδύναμης και οικονομίας καυσίμου. Ο συντελεστής κατακράτησης είναι 98-99%, κατά πολύ ανώτερος ενός μαμά φίλτρου, προσφέροντας κορυφαία προστασία στον κινητήρα σας.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣDNA
ΜΑΡΚΑSUZUKI
ΜΟΝΤΕΛΟDR 650
Δωρεάν Αποστολή και Επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 12:00 και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την συνεργαζόμενη εταιρία αποστολής.

Μερικά από τα προϊόντα μας μπορεί να υπόκεινται σε ειδικούς όρους και προϋποθέσεις επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών θα βρείτε στους Όρους Αλλαγών & Επιστροφών Προϊόντων μας.
Συμβατότητα