Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA KAWASAKI Ninja 250 EFi 08-13 AIR BOX KIT (Stage 3)

216,00 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Αποκτήστε το συγκεκριμένο προϊόν πληρώνοντας σε δόσεις

2 Άτοκες δόσεις των 108.00€

3 Άτοκες δόσεις των 72.00€

AK-K2S12-S3
Διαθεσιμότητα:
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα
Λεπτομέρειες
Η εταιρία DNA FILTERS έχει στην διάθεση μας ένα νέο φίλτρο αέρος, Στάδιο 3 “Air Box Kit” για το μοντέλο της KAWASAKI Ninja 250 Efi 2008-2013. Αυτό είναι ένα πλήρες kit που αποτελείται από ένα ειδικά σχεδιασμένο κωνικό φίλτρο αέρα DNA με τα εξής παρακάτω χαρακτηριστικά: Ειδικά σχεδιασμένη γεωμετρία για τα «χωνάκια» εισαγωγής. Μεγάλος χώρος φιλτραρίσματος. «Ασπίδα Βρωμιάς» που προστατεύει το φίλτρο από χώμα, λάσπη ή άλλα ξένα σωματίδια που μπορεί να πεταχτούν από το πίσω ελαστικό προς το φίλτρο. Επίσης, η «ασπίδα βρωμιάς» μπορεί να δεχθεί τον αισθητήρα της θερμοκρασίας του αέρα από το ECU. Ένα αρσενικό φίλτρο αναθυμιάσεων DNA και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να το εγκαταστήσετε. Η αύξηση της ιπποδύναμης με αυτό το κιτ DNA στάδιο 3 είναι:5-6 hp στον τροχό. Σημαντική σημείωση: O επαναπρογραμματισμός και η ρύθμιση του καυσίμου είναι απολύτως απαραίτητη! Λεπτομερής εγκατάσταση με φωτογραφικές οδηγίες παρέχεται από την DNA. Η αποδοτικότητα του φίλτρου είναι πολύ υψηλή και φτάνει το 98% - 99%. Έχει την δυνατότητα μεγάλου ποσοστού κατακράτησης της σκόνης, με αποτέλεσμα την υψηλή αποδοτικότητα φιλτραρίσματος. Η ροή αέρος του DNA Στάδιο 3 “Air Box Kit” είναι εξαιρετικά υψηλή όπου φτάνει το +375.00% παραπάνω από το εργοστασιακό φίλτρο. Το φίλτρο αέρος DNA Στάδιο 3 “Air Box Kit” είναι σχεδιασμένο για “Road, Race & track ” χρήση.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣDNA
ΧΡΗΣΗSTAGE 3
ΜΑΡΚΑKAWASAKI
ΜΟΝΤΕΛΟNinja 250 R
Δωρεάν Αποστολή και Επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 12:00 και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την συνεργαζόμενη εταιρία αποστολής.

Μερικά από τα προϊόντα μας μπορεί να υπόκεινται σε ειδικούς όρους και προϋποθέσεις επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών θα βρείτε στους Όρους Αλλαγών & Επιστροφών Προϊόντων μας.
Συμβατότητα