Γλώσσα
2109242410 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ B2B AREA

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA DUCATI MONSTER ST2/ST3/ST7

77,00 €
P-DU8S07-01
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
Λεπτομέρειες
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επίσημη κυκλοφορία του φίλτρου αέρα DNA με κωδικό: P-DU8S07-01 που ταιριάζει στα μοντέλα της DUCATI, μόνο αυτά με το σπιρτοκούτι που έχουν την διαχωριστική πλάκα και αναγραφούν τους ακόλουθους αριθμούς:442.2.032.1A / Φιλτροκούτι 246.1.055.1A / Καπάκι από Φιλτροκούτι Το φίλτρο ταιριάζει σε πολλαπλά μοντέλα. Παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα εφαρμογών. Αυτό το νέο φίλτρο αέρος έχει τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της DNA, που επιτρέπει το υλικό φιλτραρίσματος να ακολουθεί με ακρίβεια το περίγραμμα από το φιλτροκούτι και χρησιμοποιεί την πλήρη επιφάνεια ως ενεργή περιοχή φιλτραρίσματος εξαλείφοντας τα 'νεκρά σημεία' που προκαλούν αναταράξεις, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αέρα και την αποδοτικότητα φιλτραρίσματος. Η τοποθέτηση του φίλτρου είναι πολύ εύκολη, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες από το manual της DUCATI. Η αποδοτικότητα του φίλτρου είναι πολύ υψηλή και φτάνει το 98% - 99% (ISO 5011). Έχει την δυνατότητα μεγάλου ποσοστού κατακράτησης της σκόνης, με αποτέλεσμα την υψηλή αποδοτικότητα φιλτραρίσματος. Η ροή αέρος του φίλτρου είναι +7.20% παραπάνω από το εργοστασιακό φίλτρο. Το φίλτρο είναι σχεδιασμένο για Road, Off Road & Track χρήση.
Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣDNA
ΜΑΡΚΑDUCATI
ΜΟΝΤΕΛΟMonster 400, Monster 750 City / City Dark, Monster 900 City / City Dark, Monster 900 Metallic, Monster 900 S, Monster M750, SXS 450 Racing
Δωρεάν Αποστολή και Επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 12:00 και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την συνεργαζόμενη εταιρία αποστολής.

Μερικά από τα προϊόντα μας μπορεί να υπόκεινται σε ειδικούς όρους και προϋποθέσεις επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών θα βρείτε στους Όρους Αλλαγών & Επιστροφών Προϊόντων μας.
Συμβατότητα